Ανάληψη άδειας εκμετάλλευσης (In Licensing)/Συνδυασμένη προώθηση

Επιχειρηματική Ανάπτυξη

Για περισσότερα από 40 χρόνια, η HELP Α.Β.Ε.Ε. έχει ισχυρή παρουσία στον ελληνικό φαρμακευτικό τομέα, και είναι γνωστή και χαίρει εκτίμησης από την πλειοψηφία των επαγγελματιών υγείας στην Ελλάδα.

Μέσω εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού, προωθούμε ενεργά τα φαρμακευτικά προϊόντα μας στην ελληνική αγορά. Το χαρτοφυλάκιό μας αποτελείται από προϊόντα που αναπτύχθηκαν μέσα στην επιχείριση, καθώς και προϊόντα που αναπτύχθηκαν από τους συνεργάτες μας, τα οποία διατίθενται στην αγορά από την HELP Α.Β.Ε.Ε. μέσω ανάληψης άδειας εκμετάλλευσης ή συνδυασμένης προώθησης.

Αν και τα φαρμακευτικά προϊόντα ήταν πάντα στο επίκεντρο της προσοχής μας, πρόσφατα επεκτείναμε το χαρτοφυλάκιό μας ώστε να περιλαμβάνει επίσης ιατροτεχνολογικά προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής. Ενδιαφερόμαστε πάντα για νέες επιχειρηματικές ιδέες ή προϊόντα που να παρέχουν επιπρόσθετη αξία μέσω της καινοτομίας.

Πιστεύουμε σε ένα μοντέλο συνεργασίας βασισμένο στην εμπιστοσύνη και τον δυνατό συνεταιρισμό, στην ανοικτή και αποτελεσματική συνεργασία και στον προσανατολισμό στον πελάτη.

ESPA ESPA